B2B

B2B poslovni portal namenjen je registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca pravnih aktivnih lica.

Registracija Vam omogućava besplatnu poromociju Vaše kompanije i kontakte sa ostalim registrovanim članovima.

Registraciji pristupate klikom na Registracija u gornjem desnom uglu ekrana. Neophodno je da ispravno i tačno popunite formular, nakon čega ćete dobiti email obaveštenje da verifikujete svoju registraciju.

Nakon verifikovanja registracije neophodno je sačekati odobrenje od strane naših administratora. Tek nakon odobrenja, o čemu ćete takođe biti obavešteni putem email obaveštenja, moguće je pristupiti svom profilu.

Profilu pristupate klikom na Prijava i unosom traženih podataka.

Pomoću pretrage (padajući meni sa desne strane Vašeg profila) odaberite Vama interesantne, potencijalne sagovornike sa kojima stupate u kontakti direktnim slanjem poruke (Pošalji poruku).

B2B sastanci (Hala 1)

Vreme predviđeno za održavanje sastanaka je 22. od 11:30 do 17:00 i 23.02.2024. od 10:30 do 17:00

Automatski prilikom registracije prijavljeni ste za učešće na sastancima oba dana u svim terminima.

Ukoliko u nekom terminu niste u mogućnosti da učestvujete na sastancima, morate ta vremena “zaključati". To ćete uraditi tako što ćete se ulogovati na vaš profil i iz menija sa leve strane (treći po redu) izabrati “Zakazivanje”, tu izaberete dan i vreme koje želite da zaključate jednostavnim klikom na katanac.

Zahtev za sastanak upućujete tako što u pretrazi (iz vašeg menija sa leve strane, drugi po redu) izaberete profil kojem želite da uputite zahtev i jednostavnim klikom na “pošalji zahtev za sastanak” i odabirom vremena ste poslali zahtev. Nakon što osoba prihvati vaš zahtev dobićete obaveštenje o tome a u levom meniju u Agendi (4. po redu) možete pogledati ali i preuzeti raspored vaših sastanaka.

Po istom principu radi i otkazivanje sastanaka kao i odbijanje primljenih zahteva.

Napomena:

* Beogradski sajam nije odgovoran za neodržavanje ugovorenih sastanaka

** Beogradski sajam nije u mogućnosti da poslovnim posetiocima izda pozivno pismo, radi dobijanja vize za Srbiju.

Organizator
Partner
Poslovni partneri
Hotel partner
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 22-02-2024 00:00 25-02-2024 23:59 Europe/Belgrade Belgrade Tourism Fair & Horeca equipment Belgrade Fair
Zemlje
  • Srbija 263
  • Crna Gora 32
  • Hrvatska 28
Ukupan broj učesnika: 455
Lokacija

Beogradski sajam

Bulevar vojvode Misica 14

Belgrade, Srbija

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.