Ime

Belgrade Tourism Fair & Horeca equipment

Kada
22-02-2024 - 25-02-2024
Gde
Belgrade Fair

ITF Međunarodni sajam turizma, jedan od tradicionalnih poslovnih stubova Beogradskog sajma i celokupne srpske turističke privrede, ugostio je na poslednjem turističkom okupljanju više od 600 izlagača iz 30 zemalja, 36.742 posetilaca i 1000 akreditovanih novinara iz dvadesetak zemalja.

Prema podacima UNWO procenjuje se da je 700 miliona turista putovalo u inostranstvo između januara i jula 2023. godine, što je oko 43% više nego u istom periodu 2022. godine. Tome smo doprineli i mi, zajedno sa našim izlagačima i dragim posetiocima koji su mogli da biraju između planina i mora, inostranih i domaćih destinacija naše prelepe Srbije. Sigurni smo da će to biti slučaj i na sledećem Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Ovaj najposećeniji sajam turizma regiona i šire kroz veliki broj poslovnih gostiju i B2B aktivnosti (preko 500 održanih zakazanih sastanaka) čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Svake godine posebno odabrane turističke agencija iz inostranstva i zemlje zakazuju sastanke sa izlagačima i kupuju grupne aranžmane. Sastanci se održavaju u specijalnom prostoru „B2B Meetings“ (Hala 1) i lako zakazuju pomoću ove jedinstvene B2B platforme specijalno kreirane za potrebe događaja.

*** Spisak registrovanih izlagača na B2B portalu nije konačan

Podeli platformu:
Organizator
Partner
Poslovni partneri
Hotel partner
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 22-02-2024 00:00 25-02-2024 23:59 Europe/Belgrade Belgrade Tourism Fair & Horeca equipment Belgrade Fair
Zemlje
  • Srbija 263
  • Crna Gora 32
  • Hrvatska 28
Ukupan broj učesnika: 455
Lokacija

Beogradski sajam

Bulevar vojvode Misica 14

Belgrade, Srbija

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.