Ime

Belgrade Tourism Fair & Horeca equipment

Kada
23-02-2023 - 26-02-2023
Gde
Beograd, Srbija

Kada nešto traje više od četrdeset godina, onda je teško reći nešto očaravajuće, nešto osvežavajuće, nešto novo. Možda je dovoljno reći… evo nas još jednom i nastavljamo dalje, tu smo zbog vas, da ostvarite svoje poslovne i privatne planove – snove koji su često i prvi korak ka putovanju.

ITF Međunarodni sajam turizma, jedan od tradicionalnih poslovnih stubova Beogradskog sajma i celokupne srpske turističke privrede, ugostio je na poslednjem turističkom okupljanju više od 400 izlagača iz 25 zemalja, 32.000 posetilaca i 700 akreditiovanih novinara iz dvadesetak zemalja.

Turizam je ponovo na sceni, UNWO podaci kažu da su se međunarodni dolasci turista skoro utrostručili u periodu januaru - julu 2022. (+172%) u poređenju sa istim periodom 2021. Procenjuje se da je 474 miliona ljudi putovalo u inostranstvo. Tome smo doprineli i mi, zajedno sa našim izlagačima i dragim posetiocima koji su mogli da biraju „Između planina i mora“, inostranih i domaćih destinacija naše prelepe Srbije. Sigurni smo da će to biti slučaj i na sledećem 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

Ovaj najposećeniji sajam turizma regiona i šire kroz veliki broj poslovnih gostiju i B2B aktivnosti (preko 350 održanih zakazanih sastanaka) čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Turističke destinacije sa svojim atrakcijama, smeštajnim i ugostiteljskim kapacitetima i drugim sadržajima imaju priliku da svoju ponudu predstave ne samo turistima iz Srbije, već iz celog regiona, koji postaje sve emitivnije tržište.

Prateći sajam HORECA opreme okuplja najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

I za kraj, ne očekujte „sterilnu” atmosferu na sajmu, jer balkansku dušu je teško ukrotiti, ona traži muziku i ritam sa štandova i bina. Beogradski sajam turizma nudi vam posebnu atmosferu u gradu čije srce kuca 24 časa, dan i noć, noć i dan. Posle uspešnog poslovnog dana, kada utihne sajamska vreva, znajte da još niste završili posao, jer Beograd, glavni grad Srbije, ima posebnu atmosferu. Tu atmosferu čine interesantni ljudi, koje ćete sresti, pričati sa njima o muzici, filmu, modi, gastronomiji – opet o poslu, jer sve je to turizam.

#B2Belgradefair2023

Podeli platformu:
Organizator
Zemlja Partner
Poslovni partneri
Hotel partneri
Dodaj u moj kalendar
Dodaj u moj kalendar 23-02-2023 00:00 26-02-2023 23:59 Europe/Belgrade Belgrade Tourism Fair & Horeca equipment Beograd, Srbija
Zemlje
  • Srbija 207
  • Crna Gora 33
  • Grčka 26
Ukupan broj učesnika: 393

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.